Řada PREMIUM
Alkohol: 12 % obj. Zbytkový cukr: 2 g/l Kyseliny: 6,2g/l
Jemná aromatika černého angreštu a citrusů s nasládlou a svěží dochutí. Atraktivní mohutné víno s decentní sekundární aromatikou
Toto krásné a plné víno pro Vás zrálo 12 měsíců na jemných kalech v novém 3000 l dubovém sudu. Ve vůni můžeme cítit tóny pomerančové kůry, vanilky a bílého toastu. V chuti je...
Toto víno po dobu pěti měsíců zrálo (při cíleným mícháním) na jemných kvasničních kalech .Ve vůni převládají sušené meruňky,žlutý meloun s jemným krémovým nádechem bílého...
Alkohol: 13,5Cukernatost: 26Kyseliny: 7,6 Objem: 0,75
Alkohol: 13 % obj. Zbytkový cukr: 4,1 g/l Kyseliny: 5,3 g/l
Ryzlink rýnský ležel ve velké dubovém 3000 litrovém sudu po dobu 7 měsíců, kdy byly cíleně promíchávané jemné kaly.
Alkohol: 13 % obj. Zbytkový cukr: 3,3 g/l Kyseliny: 5,3 g/l
Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 3,6 g/l Kyseliny: 5,5 g/l
Batonnage je stará francouzská metoda výroby vína. Tato víno po dobu sedmi měsíců zrálo (při cíleném míchání) na jemných kvasničních kalech .Ve vůni převládají sušené meruňky,...